zondag 16 juni 2013

Dochter heeft een racefiets aangeschaf, samen rustig opbouwen...

Een week na de 1000km werd er nog eens meegefietst met de zondagsrijders, zo'n goeie 70 km.
Nadien ging de riem er even af, begrijpelijk, even tijd voor andere dingen, wat klussen in huis opknappen, etc....Nu een maand later gaan we weer rustig beginnen opbouwen, de goesting is er weer, het weer is beter en onze dochter Clairanne heeft een koersfiets aangeschaft.
Op het etentje dat de vorige " kom op tegen kanker " afsloot werden er plannen gesmeed voor de volgende 1000km die doorgaat einde mei 2014. Anje was de aanstoker, met gevolg dat Lieve en Clairanne reeds overgingen tot de aanschaf van een koersfiets, de drie vrouwen willen volgend jaar elk 125 km fietsen, iets wat we met plezier toejuichen. Vrijdag haalde Clairanne haar fietst op, en deze morgen fietsten we een klein toerke van 21km, de bedoeling is samen rustig op te bouwen.
Het ging heel vlot deze morgen, tempo rond de 21km/h reden we langs het kanaal richting Oostende tot aan Stalhille en terug. Het was aangenaam fietsen, ze zit goed op haar fiets, heeft stevige trappers, dus het is een uitdaging die zeker moet lukken !