maandag 3 september 2012

Belcanto Classic 2012 - Westouter

Na één jaar afwezigheid waren we weer present op de Belcanto-Classic, een leuke organisatie op een afgesloten parcours, waar je eens vol in de bochten kan gaan zonder ongelukken tegen te komen.
Het gaat er steeds snel aan toe, er wordt vertrokken in groep en de eerste twee ronden worden gezamenlijk afgelegd. Ik was duidelijk onvoldoende getraind voor deze opdracht en besloot om de ronden af te leggen op eigen tempo. Peter vergezelde me en we maakten er een fijne bedoening van.
Al vlug lieten we de groep gaan, we genoten dan ook heel wat belangstelling, is eens leuk ...
Er was wederom heel wat ambiance rond en op het parcours, heel wat toeschouwers, vooral bovenop de Sulferberg, de doortochten in Reningelst en Westouter waren goedbevolkt. Onderweg zagen we Guido geparkeerd staan, ook voor hem ging het blijkbaar te snel, maar een aanmoediging van hem in onze richting deed deugd, we reden voor wat we waard waren en haspelden de 58 km af aan een gemiddelde van 27,5 km/h, niet slecht, maar als de kopgroep je passeert, dan wordt je bijna weggeblazen, kanjers als Jens Keukeleire, Jelle Wallays etc.. namen hen op sleeptouw. Je rijdt niet iedere week in zo'n gezelschap, wij hebben hun opgemerkt, zij ons wellicht niet :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor mijn blog te bezoeken en er een reactie achter te laten, vriendelijke groeten, Ron